Nero Solution

 

filozófiánk

Manapság start up-nak neveznénk azt a tíz éve nagyot gondoló fiatalok által útjára indított vakmerő garázs vállalkozást, ami napjainkra nívós butik ügynökséggé nőtte ki magát elit ügyfélkörével, és rátermett csapatával.

Miért butik ügynökség? Abban a multinacionális vállalati közegben, melyben a reklámok manapság születnek igazi értéket képvisel marketing manufaktúránk, ahol az Ügyfél minden igényével együtt ott szerepel, ahova hagyományosan tartozik, minden figyelem középpontjában.

Hisszük, hogy az Ügyféllel való sikeres együttműködés kulcsa igényeinek teljes körű ismerete, valamint a célok pontos meghatározása. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink olyan naprakész, megbízható, lojális partnerre találjanak bennünk, akivel hosszú távon, eredményesen, költséghatékonyan tud együttműködni. Tudásunkat, kapcsolatainkat és tapasztalatainkat minden esetben a sikeres együttműködés szolgálatába állítjuk.

Célunk a meglévő és leendő ügyfeleink marketing és pr területein történő teljes körű kiszolgálása. Ennek érdekében biztosítjuk a kreatív koncepciót, marketing tervet, reklám gyártást és elhelyezést, nyomon követést, valamint kampány értékelést is ATL, BTL és TTL csatornákon egyaránt.

Több médiatervezéssel és kivitelezéssel töltött év után, jelentős referenciákkal a hátuk mögött, számos vállalat elégedettségét, a szakma elismerését vívtuk ki középszerű megalkuvást nem tűrő profizmusunkkal és rátermettségünkkel a kreativitás, a marketing és a médiatervezés területein.

Innovatív marketing tevékenységünkön túl elektronikus üzleti megoldások fejlesztésén és integrálásán át azok üzemeltetéséig kínáljuk ügyfeleink részére az online üzletmenet folyamatosan bővülő interaktív megoldásait.