Nero Solution

 

rendezvény

Esemény- és rendezvény koncepció, szervezés, kivitelezés

Az események legfőbb célja a potenciális vásárlók közvetlen találkozása a termékkel, valamint a professzionális információátadás. A személyes jelenlét miatt a hangulat a legfontosabb: az "élmény" az, amit távozáskor magával visz.

Cégünk az egyedi igények és ötletek megvalósítására specializálódott. Szűk körű tematikus image rendezvényektől a több ezer fős tömegrendezvényekig vállaljuk a programok teljes körű szervezését a helyszín kiválasztásától a bonyolításon át a bontásig, hogy Ön a legfontosabbra koncentrálhasson: valódi élményt szerezzen meghívottjainak.

Cégünk balatoni és adriai ügyfélregatták, sí programok, és egyéb csapatépítő tréningek megvalósítását is nagy szakértelemmel végzi. Garantáljuk, hogy a legexkluzívabb helyszínen, a legjobb minőségű hajóflottával, infrastruktúrával szolgáljuk ki meglévő és leendő ügyfeleinket.

 

Sailing Academy - Vitorlás Akadémia

Létrehoztunk egy vitorlás felnőttképzési központot, ahol világbajnok edzők, tapasztalt vitorlázók biztosítják a tanulni vágyóknak, hogy megtalálják számításaikat a kurzusokon. Kiváló hajókból álló flotta, elméleti- és gyakorlati képzés, mindez gyönyörű, exkluzív környezetben, a Balatonon.

További információk és részletek a www.sailing-academy.hu oldalon.

 

Bérelhető konténer bár és lounge

Kompakt, igényes megjelenés rendezvényeken, fesztiválokon, mely vendégeinek kényelmet, márkájának egyedi megjelenési lehetőséget biztosít. Az installáció alakítható, egyedire építhető és dekorálható, bútorozható.

További információkért, árajánlatért kérjük küldjön e-mail-t!