Nero Solution

 

kommunikáció

Több médiatervezéssel és kivitelezéssel töltött év után, jelentős referenciákkal a hátuk mögött, számos vállalat elégedettségét, a szakma elismerését vívtuk ki középszerű megalkuvást nem tűrő profizmusunkkal és rátermettségünkkel a kreativitás, a marketing és a médiatervezés területein. Klienseink többsége évek óta bizalmat szavaz nekünk marketing kampányaik esetén.

 

Kreatív koncepció, médiamix összeállítása, médiafoglalás, kampány értékelés

Tapasztalatainkat ügyfeleink rendelkezésére bocsátva nem csupán a nyomtatott, hanem az online, social média, rádiós, outdoor, mozi, valamint egyéb alternatív reklám megoldásainkban is visszaköszönnek a reklám-, és médiakutatás alapvető pillérei, melyek lehetővé teszik, hogy a kampány a valós célját érje el, azaz találkozzon a megfelelő célközönséggel, és megragadja annak figyelmét. A célcsoport meghatározása, és hozzájuk szóló üzenet megfogalmazása fundamentális részét képezi minden sikeres kampánynak. Független kutató csoportunk, és kreatívjaink összefogásával ez nem jelenthet akadályt. Segítünk olyan egységes kreatív megjelenés kidolgozásában, esetleg együttműködő stratégiai partnerség kialakításában, ami a kampány minden elemével összhangban van. A kampányok sikerességét objektív, modern eszközökkel tudjuk mérni különböző piaci vélemények, közösségi médiában és online elhangzott releváns vásárlói vélemények alapján.

Lego & Continental

Külső- és belső PR (Employer branding)

A pr sokszínű eszköztárának felhasználásával alakítja ki a márkahűséget, hoz létre bizalmi viszonyt a vállalat és partnerei, valamint vásárlói között, megerősíti a médiakampány elemeit. Érdemes a B2B valamint B2C kapcsolatrendszerre egyforma hangsúlyt fektetni.

Hagyományos PR aktivitásaink által a kifelé irányuló üzenetek megfogalmazása és célba juttatása sajtóeseményeken, speciális rendezvényeken valósulnak meg. Tapasztalattal rendelkezünk egyéni releváns kapcsolatrendszer feltérképezésére és kialakítására szolgáló modellek működtetésében.

Az Employer Branding témakörét illetően a vállalaton belüli kommunikációs rendszerek kialakításához és hatékony kihasználásához is nyújtunk kommunikációs tanácsadást. Segítünk kollégái motiválásában, lojalitásuk elősegítésében és megőrzésében.

Csapatunk tagjai nagy tapasztalattal rendelkeznek speciális területek kommunikációs tevékenységének kialakítása terén. Ilyenek például a gépjármű- és a gyógyszeripar.

Az év gyógyszerészeKedvenc Patikám

Audiovizuális megoldások

Vállaljuk kampányfilmek, image spotok, fesztivál -és rendezvényanyagok gyártását. A kreatív koncepción túl a forgatás, szerkesztés, vágás, zenei aláfestés, utómunkák, arculati elemekkel való összehangolás feladatait is elvégezzük.